Site logo

Svatební setkání

Milé nevěsty, rádi bychom vás pozvali na nevšední svatební událost, která se koná v listopadu v Brně. Stojí za ní Lucie Hauzner ze Zaslíbeni lásce. Jelikož Lucku tak trochu známe, můžeme s klidem slíbit, že vás čeká plno velmi vkusné a neokoukané svatební inspirace. 

 

…tak začíná většina příběhů lásky a přesně tak bude vypadat Svatební setkání, které se poprvé uskuteční 1. a 2. listopadu 2019 v Brně. 

V ohromujícím a inspirativním prostoru Galerie Schrott se setkají svatební dodavatelé z blízkého okolí, ale i ze zahraničí, aby se osobně potkali se snoubenci, kteří nehledají jen inspiraci ale také harmonii. 

Svatební setkání není veletrhem ani výstavou, je koncentrací krásy, lásky, originality, profesionality, umu a dobrého pocitu na jednom místě. Jednotliví dodavatelé společně vytvoří prostor, kde vám prostě bude dobře. 

Všechny originální dekorace si budete moci prohlédnout v realizacích, které vám vezmou dech a u těch jedlých samozřejmě také ochutnat. 

Nesetkají se zde jen dodavatelé a snoubenci, ale především inspirace, atmosféra plná lásky, osobní přístup a um všech, kteří svůj život zasvětili svatbám. 

Samotná svatba jako taková je o vztazích a právě ty mohou začít a vyrůst na akci, jakou naše Svatební setkání bude.

Můžete si prohlédnout krátký medailonek a přiblížení prvních zveřejněných vystavujících. Aby vám neunikli další novinky a vystavovatelé, sledujte Facebook a Instagram, nebo navštivte rovnou web Svatebního setkání.

Sabina Povolná – fotografka

Někdo mi jednou řekl, že dny ubíhají pomalu, ale roky plynou rychle, což je přesně to, proč chci zachytit všechny ty chvíle před tím, než se vypaří a zapomeneme je. Jsem vděčná, že mohu tuhle cestu sdílet s vámi.
Má tvorba je elegantní, vzdušná, čistá, nadčasová, romantická a především autentická. Miluji focení na film a právě těmito barvami jsem inspirovaná. Miluji přirozené světlo, hru stínů a zachycení jedinečných okamžiků. Naučila jsem se, že ve chvílích, kdy jsme právě tím, kým jsme, se rodí ty nejkrásnější okamžiky. Mou prioritou na každé svatbě je zachytit den kreativním způsobem, aby bylo možné jej znovu a znovu prožít a zažít. Jsem opravdu nadšená z mé práce a nic pro mě není smysluplnější než schopnost vyprávět jedinečný milostný příběh prostřednictvím uměleckých snímků. Věřím, že svatební fotografie jsou opravdu prvním dědictvím páru.

Kořeny s přírodou uvnitř

Kořeny s přírodou uvnitř jsou šperkařským ateliérem. Dlouho kořenily kdesi hluboko v Zemi. Na jaře roku 2018 se začaly postupně probouzet a vystrkovat své jemné úponky nad povrch Země. Od počátku bylo jasné, že Kořeny budou splétat přírodniny. Toužily mít divoké kořeny, větvičky a listy ve vlasech. Hledaly cestu jak toho dosáhnout. Jak zakonzervovat jemnou pomíjivou přírodní krásu. Nakonec se velký sen stal skutečností. Naše šperky vznikají technikou galvanoplastiky, kdy přírodnina je pokrývána kovovou vrstvičkou a poté je stříbřena. Naše šperky jsou ručně vyráběny. Proto neexistují dva totožné kusy. Každý je originál. Tak trochu samorost. Milujeme přirozenost a divokost. V našem ateliéru se zaměřujeme především na netradiční svatební korunky a doplňky. Hodnota našich šperků nespočívá v drahých kovech a kamení. Spočívá v magickém okamžiku. V navždy zakonzervovaných vzpomínkách třeba na vůni jara, medové slunce podzimních dní nebo krásu holých dřev a lián navždy ukrytých pod vrstvou stříbra. Naše vlasové korunky a doplňky pomáhají pocítit spojitost s přírodou se zemí a se sebou samým. Pomáhají objevovat skrytý potenciál kořenící v každém z nás. Připomínají nám, že pocházíme z přírody. Připomínají nám důležitost kořenů.
S láskou Karolína

Zaslíbeni lásce

Zaslíbila jsem se svatbám, které jsou vkusné, osobité se smyslem pro každičký detail. Jsem vám oporou každý den, co potřebujete se zeptat, vypovídat, inspirovat.
Ten pocit, když se mi pod rukama mění prostory na prostor co každou chvilku bude oslavovat vaši lásku. To je přeci nádhera.
Na každé svatbě pozoruji z povzdálí první reakci novomanželů, co vstoupí do místnosti a mají ten úžas v očích. To miluji. A ten okamžik je pro mě největší odměna.
Takže proč ty svatby dělám? Právě pro tohle všechno.

Gabriela Jarkovská

Volám sa Gabriela a som fine art svadobná fotografka. Fotografia mi dáva voľnosť a príležitosť ako ukázať svetu moje videnie, cítenie a vnímanie krásna. Jeden múdry človek raz povedal že ,, Niekedy nespoznáme hodnotu okamihu až pokým sa nestane spomienkou.“Pre mňa je fotografia dokonalým spôsobom ako zachytiť tie najkrajšie momenty a chvíle s vašimi najbližšími, ktoré sa už nemusia zopakovať. Je to úžasný nástroj ako zastaviť na chvíľu čas a uchovať si ten moment naveky.

Práca s prirodzeným svetlom a autentickosťou, ktorú na fotkách milujem mi dovoľuje odovzdať vždy čisté, nežné a nadčasové fotografie. Moja tvorba je charakteristická množstvom svetla, ktoré na fotografiách vytvára snový vzhľad. Prirodzené emócie ,mäkké tiene, pastelové farby a jemná zrnitosť dodávajú mojim fotkám jedinečný charakter. Z detailov rada vytváram celok, ktorý k Vám prehovára svojim jedinečným príbehom.Mojou vášnou je zachytávať všetky tie krásne momenty štastia, ktoré láska so sebou prináša. Na svadbách sa snažím vždy pristupovať k celej udalosti vnímavo a zachytiť ju umeleckým a originálnym spôsobom. Nechávam dej plynúť no vďaka nadobudnutým skúsenostiam sa nebojím poradiť či navigovať tým správnym smerom.

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář