Site logo

Rádi bychom vám představili jedno z nejkrásnějších nových svatebních míst, které můžete najít v našem vyhledávači. Zájezdní hostinec U Jiskrů nabízí nejen velké a krásné prostory, ale potrpí si zde i na gastronomický zážitek vašich svatebčanů. Plánujete-li svatbu v jihočeském kraji, nebo pro vás není problém pořádat svatbu jen hodinku od Prahy, pročtěte si článek. Majitelé mají na letošek ještě nějaké volné termíny! V článku se dozvíte jak to u Jiskrů na svatbě chodí, jaké mají kapacity nebo třeba kolik stojí pronájem či ukázkové menu.

Pokud jste se rozhodli říct si své „ANO“, tak Stodola U Jiskrů může být pro Vás tím pravým místem. Svatba ve venkovském stylu a přesto moderní. S šéfkuchařem, který Vám splní každé gastronomické přání a s kompletním inventářem restaurace, dokáží ve stodole pohostit až 45 hostů. Pro větší počet svatebčanů jsou k dispozici prostory samotného hostince.

Stodola U Jiskrů je součástí hostince, s nímž ji spojuje prostorný dvůr. Dostává se Vám kompletní nabídky restaurace, venkovních prostor a stylové venkovské stodoly. Cihlová podlaha, kamenné stěny a dřevěný strop v kontrastu s designovým osvětlením nabízí atmosféru stvořenou pro nezapomenutelné události. 

Elegance tradiční kuchyně a koncept celého hostince Vám dá možnost ochutnat tradiční pokrmy servírované moderně, doplněné o perfektně ošetřené čepované pivo a další nealkoholické nápoje. Pro slavnostní příležitosti jsou připravená vybraná moravská vína, české pálenky a likéry. Ať už s rodinou, přáteli, nebo s obchodními partnery, stodola nabízí něco pro každou událost. 

Prostory Zájezdního hostince u Jiskrů nabízí kompletní zázemí restaurace doplněné o velké parkoviště. Budete-li si přát uspořádat větší veselku v hostinci nabízí prostory až pro 94 hostů a ve slavnostním rozložení okolo 70 míst.

Záleží na preferenci, zda-li plánujete Váš den tradičně s usazením nebo volněji například rautovou nabídkou. Pro formu servisu nabízí až 120 míst a stálou dostupnost celého zařízení restaurace.

Jak dlouho se věnujete svatbám?

Zájezdní hostinec U Jiskrů a Stodola U Jiskrů otevřeli v zimě 2019, toto tedy bude naše druhá sezona. Prostor jsme zrekonstruovali a ještě přes tuto zimu jej vylepšujeme (designová svítidla, původní výčep) ale také upravujeme stavebně nádvoří které spojuje hostinec se stodolou. Nicméně ihned od prvního léta byly všechny letní víkendy obsazené. Pokud se budoucí novomanželé rozhodnout uspořádat veselku u nás v pátek nebo v sobotu, tak jim držíme celý víkend. Tedy den před svatbou na přípravu a den po na úklid a vyzvednutí dárků, jídla a ostatního. I díky tomu se můžeme se servisem jídla soustředit na kvalitu a pohodu naší i svatebčanů.

Pořádáte svatby celoročně? Je v zimě nějaké omezení?

Ano, celoročně. S tím, že po dobu chladnějších měsíců se veselky mohou konat přímo v hostinci. 

Poté stodola slouží pouze jako místo pro přípitek anebo venkovní večírek. Kapacita stodoly je 45 svatebčanů při pohodlném usazení. V hostinci usadíme dvakrát tolik (až 90 osob)

Děláte jen svatby na klíč? Může si nevěsta něco zařídit sama?

Soustředíme se na to v čem jsme dobří a to je jídlo a pití. Samozřejmě máme vlastní set dekorací a vybavení, vše v „boho“ stylu, ale pro detailnější koordinaci akce předáváme kontakty a tipy na lidi v našem okolí se kterými jsme již spolupracovali. Pokud nevěsta s ženichem hledají svatbu na klíč doporučíme jednu ze svatebních agentur se kterými spolupracujeme. Například agentura Svatba vašich snů.

Pro vybavení jako jsou stoly, židle, porcelán, skleničky a vše nezbytné k servisu jídla tak využíváme vybavení hostince.

Jaké jsou u vás ceny?

Pronájem všech prostor pro konání svatební hostiny i obřadu u nás je 15 000 Kč pro rok 2020.

Ukázkové menu/os:

Menu svatební elegantní 450 Kč – Přípitek Frizzo, 2018, S.Mádl; Dvojitý hovězí vývar se šafránovou zeleninou a palačinkou s olivovou fáší; Vepřová panenky v sušené šunce, dýňové pureé marinovaná červená řepa a hrášková pěna, jedlé květy; Svatební dort. Bufet je na individuální domluvě.


 

Časté dotazy nevěst?

I přestože to máme uvedené v profilu na Vašich stránkách, tak se hosté ptají jak je to  s jídlem. To si troufám říct, je velký argument proč mít svatbu právě u nás. Celý hostinec je zaběhnutá restaurace, kde menu se svatebčany dokážeme vyladit jako nikde. Máme také parkoviště pro 25 aut a to pro mnohé je také argument logistiky.

V neposlední řadě je častý dotaz na ubytování – to my nenabízíme přímo na našem stavení, ale spolupracujeme s Ořechovým Dvorem, což je zrekonstruovaný statek s pokoji a celkem 30 lůžky. Je od nás vzdálen pouhých 10 minut jízdy autem.

Volné termíny pro rok 2020, případně jestli už jste obsazení i na rok 2021?

Na tento rok máme už polovinu letních termínů plnou, rok 2021 zatím bez  problémů. 

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář