Site logo

Svatební editorial v prostorách Staré čistírny odpadních vod

Již delší dobu jsme nepublikovali nový inspirativní editorial. Ovšem za nás musíme říct, že se čekání více než vyplatilo! Nechte se unášet industriálním prostředím, božskými svatebními šaty a boho dekoracemi. Je to takový malý útěk od stresu dnešních dní. A ten určitě nyní potřebujeme všichni. Svatební dodavatelé i budoucí nevěsty. Tak pojdťe se s námi zasnít do tohoto nádherného editorialu a dejte nám vědět, jak se vám tvorba těchto pečlivě vybraných dodavatelů líbí!

Podrobnější komentář k jednotlivým stylovým dodavatelům a odkazy na jejich další tvorbu naleznete níže.

Pokud se podíváte na Anetky svatební tvorbu, tak vás oslní její talent pro zachycení okamžiku. Určitě vás na svatbě nebude nutit na fotografiích pózovat, právě naopak nenápadně vychytává ty nejlepší přirozené momentky. Protože svatba je hlavně o emocích a lidech. Pokaždé, když si otevřete její svatební album, prožijete váš velký den znovu.

Anet fotí svatby od roku 2017 a podívala se už i na svatbu do Indie nebo do Irska. Její velkou vášní je cestování. Stejně jako u svateb, ráda zachycuje atmosféru místa, místní kulturu a lidi. Její tvorba je plná street fotografie, která vás přesune na druhý konec světa.

Instagram: @by_anetaanie

Boho Svatba je nový projekt, který se věnuje hlavně svatební květinové výzdobě. Snaží se odhalovat nové obzory a přinášet čerstvý vítr do svatebního trhu v České republice. Sledují světové trendy, vzdělávají se a posouvají hranice květinové výzdoby. Jejich cílem je být tu pro všechny, kteří chtějí od svatby více, než následovat tradice.

Aktuálně pracují na výrobě webu, kde se chtějí poprat s cenotvorbou a nabízet květiny v balíčcích tak, aby se každá nevěsta, ženich nebo svatební agentura dozvěděla hned, kolik je květiny budou stát. Tím si slibují hlavně úsporu času zákazníků na nekonečných mailových komunikacích a telefonátech. To je nejčastější úskalí a ta méně příjemná část – dostat se vůbec k cenové nabídce. Příprava svatby je už tak dost stresující, není důvod to více komplikovat. Časem si přejí projekt spojit s originálním svatebním místem s kapacitou pro stovku hostů a nabídnout tak kompletní servis pod jednou střechou.

Už se nemůžeme dočkat, až se do toho pustí! 

Instagram: @boho.svatba 

Šaty zapůjčil svatební ateliér Petiteé. Od první zkoušky bylo jasné, že jsou oboje šaty jako šité na míru pro naši modelku Dominiku. Lehké, vzdušné a elegantní! Pokud si je vyberete na vlastní svatbu, budete se v nich cítit skvěle i za horkého letního dne. Následně byly zvoleny i jedny více minimalistické, aby vyzdvihly květinové dekorace, jejichž součástí byl i věnec z květin.

Pro ty, které Petiteé neznají, jedná se o svatební šaty na míru od módní návrhářky Petry Pitelkové, která se specializuje především na navrhování svatebních šatů: „Všechny modely tvořím na míru s pečlivým přístupem k výběru materiálů. Ráda vám také poradím s perfektně padnoucím střihem šatů a s výběrem těch nejkvalitnějších látek.“ Šaty od Petry jsou přímo dech beroucí, velice vkusné a lehké jako vánek. Na první schůzku je vhodné se k Petře objednat alespoň 3-6 měsíců před svatbou, ale klidně i rok dopředu. V Petiteé si můžete šaty také vypůjčit!

Instagram: @petiteefashion

Jako industriální prostory ji Anet vybrala Starou čistírnu odpadních vod v Bubenči. Čistírna je národní kulturní památkou, postavena byla v letech 1901–1906 a fungovala až do roku 1967. Dnes je využívána na různé zajímavé společenské akce, výstavy, pořádání svateb nebo zážitkovou turistiku.

Pokud jste si vybrali prostory Staré čistírny odpadních vod jako místo pro Váš svatební obřad, můžete si vybrat z několika variant podle pačtu pozvaných hostů: hlavní hala, strojovna, podzemní prostory nebo i venkovní prostory. Pro Vaše posvatební veselí je tu Stokabar – alternativní prostor dřevěné stodoly s využitím venkovních prostor (kapacitně cca 100 osob, možné doplnění o stany). Součástí Vašeho dne mohou být prohlídky podzemí, spuštění parního stroje či projížďky na Převozníkově prámu. Dále jsou samozřejmě nabízeny související služby – catering, technické zajištění, dekorace.

Instagram: @staracistirna

Na závěr malé černobílé a úchvatné překvapení

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář