Site logo

Svatba v původní kamenné stodole a přesto na hranici velkoměsta|Modrá stodola

Svatba v původní kamenné stodole a přitom v blízkosti hlavního města? To je svatba v Modré stodole, jejíž umístění je velmi strategické. Nejen, že je velmi dobře dostupná autem z pražského okruhu D7, ale velikou výhodou je i dostupnost pražskou MHD. Pokud tedy máte svatebčany z Prahy, kteří nechtějí na místě přespat, je to pro vás ideální možnost. Součástí areálu je také prostorné parkoviště a mezinárodní svatby ocení i blízkost letiště Václava Havla.

S pořádáním svateb mají v Modré stodole dvacetiletou zkušenost, díky které měli možnost prověřit nespočet svatebních dodavatelů a navázat spolupráci se spolehlivými cukráři, floristy a mají k dispozici široký výběr vlastních svatebních dekorací. Zároveň svatební tým již moc dobře ví, jak připravit malé i velké svatby. Čím se Modrá stodola výrazně liší od jiných svatebních míst je skutečnost, že za pronajaté prostory si neúčtují žádné poplatky. Další nespornou výhodou je možnost uspořádat kompletně celou svatbu na jednom místě. Od příjezdu hostů, přes obřad, hostinu, zábavu až po ubytování. Současně je zde velkou výhodou spousta fotografických lokalit v okolí. V dosahu do pěti kilometrů se nachází hrad Okoř, rotunda na Přední Kopanině, zámeček v Roztokách u Prahy, jedinečný přírodní park Divoká Šárka či Roztocký háj. 

V případě, že si s organizací a dekorací svatby nevíte rady, zkušený tým vám se vším poradí a připraví, co bude potřeba dle vašich požadavků. Stačí říct, jaký styl či barevnost se vám líbí. Pokud máte svou vlastní koordinátorku, není problém, aby prostory zdobila ona či vy.

Obřad a místo pro hostinu

V Modré stodole můžete uspořádat jak menší, tak větší svatbu, k dispozici je zde několik prostorů. Obřad bývá za příznivého počasí na loučce v zahradě. Vyzdobená svatební brána podle přání snoubenců, stoleček pro oddávajícího, židle pro nebližší rodinu a přátele i ozvučení celého prostoru je samozřejmostí.

V případě deště či zimy je možné přesunout obřad do některého ze sálů. Nadchne vás terasa původní kamenné stodoly s trámovím, velkými francouzskými okny na terasu a ručně kovaným krbem a vlastním barem. V tomto prostoru pro Vás mohou postavit tabuli až pro 80 hostů, propojením na venkovní terasu se získá až dvojnásobná kapacita. Pro velké svatby nad 100 osob je skvělý  prostor sálu s opukovou zdí v přízemí stodoly. Jednotnou tabuli postaví až pro 140 hostů k sezení. Sál  je skvěle propojen se zázemím pro zábavu – bowlingem, dětským koutkem, únikovými hrami a music a koktejl bar clubem.

V případě rautového občerstvení je možné vytvořit kapacitu do 250 osob. Váš svatební den zde můžete pořádat v jakýkoliv den v týdnu. V sobotním termínu je dán minimální počet hostů, při menším počtu hostů se stejně počítá s daným minimem. Počet hostů se uzavírá až 7 dní před svatbou, není tedy problém, když při rezervaci ještě nemáte hosty přesně spočítané. 

V Modré stodole se můžete těšit na  kompletní catering, tedy občerstvení po celou dobu konání svatebního dne. Svatební hostina může mít mnoho podob. Záleží jen na Vás, pro jakou z nich se rozhodnete. Oběd může být servírovaný, formou rautu či kombinací. Maso upravují na různé způsoby, v letních měsících například na grilu. Nezapomínají zde ani na hosty s určitým druhem intolerance nebo vegetariány a vegany. Běžně se začíná drobným občerstvení při příjezdu a končí na závěr dne večerním občerstvením v clubu.

Při menších svatbách do 25 osob nabízí možnost vlastního grilování na pěti grilech na dřevěné uhlí současně. Nejčastěji grilují krkovičku, kuřecí maso, burgery, sýry, zeleninu a houby v bohatém výběru. Za dětského strávníka se platí polovina ceny.

Svatební dort a sweet bar si mohou novomanželé zajistit sami. Donesené věci vám uchovají a zachladí. V případě zájmu doporučí i ověřené dodavatele dortů, cupcakes, koláčků, mini zákusků nebo třeba makronek. Je pro Vás připraveno několik nápojových balíčků, které lze doplnit gentleman koutkem, prosecco stánkem nebo třeba barem pro míchání vlastních koktejlů.

Možnosti ubytování

Svatebčany můžete ubytovat v moderním čtyřhvězdičkovém hotelu s výběrem apartmánů pro novomanžele. Kapacita hotelu je 56 lůžek s možností přistýlek. Pokoj vám může být k dispozici i předchozí den nebo od časných ranních hodin.

Na svatbě je nejdůležitější zábava

Venkovní aktivity v podobě petangue, crocquete, dětských hřišť a prolézaček až po ty vnitřní. Čekají na Vás 4 bowlingové dráhy Brunswick, únikové hry, střelba do elektronických terčů, WRC simulátor a již zmiňovaný Music a coctail club. Nový, technicky velmi dokonale zařízený prostor s podiem pro DJ nebo živou hudbu, spousta kvalitních rumů, ginů, whisky i koktejly, především ale desátá večer není žádný problém.

Můžete využít skvělé moderátory z rádia, se kterými při svatbách v Modré stodole spolupracují. Budou provázet celý váš den, nenápadně organizovat hosty, pouštět skvělou muziku na přání a hlavně po celý den hosty parádně bavit.

Silné stěny clubu umožňují bujaré veselí až do ranních hodin. Pak se jen dostat o dvě patra výš, kde na vás čeká voňavá postel.

V případě zájmu budete mít k dispozici místní floristku

Stačí si vybrat oblíbené květiny, jejich barevnost i styl celé svatby – styl boho (velký návrat k přírodě), styl Provence (sladké tóny jižní Francie) nebo jakýkoliv jiný styl dle barev a vše další pro vás na místě zařídí v jednom stylu, v shodném odstínu, bez práce, bez shánění, bez nutnosti skladování a převozu a hrůzy, zda vám svatební kytice za tepla nezvadne. Zajistí vám vše, od svatební kytice, kytiček nebo náramků pro maminky a svědkyně, vývazků pro ženicha a svědka, okvětních lístků, výzdoby svatební brány až po výzdobu stolků, dortu, sweet baru a ostatních prostor!

Jaký je postup při zájmu o místo a rezervaci?

Prostory si můžete rezervovat více jak rok předem. Termíny nadcházející sezóny se velmi rychle plní, a jsou již spuštěny rezervace na rok 2022. Proto byste neměli váhat a oslovit majitele přímo telefonem nebo e-mailem. Obratem vám zašlou nabídku a můžete si zamluvit termín prohlídky. Po prohlídce máte týdenní čas na rozhodnutí a úhradu případného rezervačního poplatku ve výši 10 000,- Kč. Termín poté máte pevně zajištěný a zbývá čas na domluvu s matrikou obce Horoměřice nebo s církevním hodnostářem. Spoustu věcí lze vyřídit telefonicky nebo e-mailem, ale osobní kontakt je nezbytný. Čím více informací budou mít obě strany k dispozici, tím lepší výsledek bude.

A tím jsou spokojení novomanželé i všichni hosté svatby…

Dozajista to bude osobní a individuální přístup majitelů, kteří jsou vám k dispozici od plánování až po realizaci. Dokáží vám poradit a zařídit vše, co budete potřebovat. Jejich snahou je zajistit pro vás pohodový a klidný svatební den, kde bude vše šlapat a vy se nebudete muset o nic starat. Kvalita areálu, rozsah služeb v poměru s účtovanou cenou je velmi příznivá. Můžete se těšit na garanci kvality cateringu, množství i ceny. Velkou výhodou je, že vám není účtován rezervační poplatek, máte zde spoustu možností zábavy až do ranních hodin.  Celý areál je velmi přívětivý k dětem, ty mají k dispozici skluzavku, zapuštěnou trampolínu, lanové centrum i veliký vnitřní dětský koutek.

  • Kapacita hostů k sezení 150 osob, rautovým  způsobem až 250 osob
  • Ubytovací kapacita 56 osob
  • Neomezená noční zábava
  • Možnost mít vlastní sweet bar
  • Pronájem prostor zdarma
  • Matrikář z obce Horoměřice nebo církevní oddávající
  • Finální počet hostů se uzavírá až 7 dnů před svatbou
  • Občerstvení již před obřadem, oběd a večerní občerstvení
  • Spousta možností zábavy – bowling, WRC simulátor, únikové hry
  • Profesionální music a koktejl club
  • Dětská hřiště, dětský koutek
  • Vše na jednom místě – obřad, hostina, ubytování
  • Možnost rezervace až na týden (po osobní návštěvě – čas na rozmyšlenou)

              Web: https://www.svatbamodrastodola.cz/                                            Email: svatba@modrastodola.cz                                                        Telefon: +420 220 406 444

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář