Site logo

Soutěž s biOrganicou o čtyři bio cestovní kosmetické sady značky Inlight, v hodnotě 1895 Kč!

Čas neskutečně letí a my máme již 7000 sledujících na Instagramu. Každá tisícovka, která nám do komunity přibude, je pro nás velkou radostí i závazkem. Proto se snažíme pro vás do soutěží oslovovat jen ty nejlepší z nejlepších. A mezi ně biOrganica bezesporu patří! Vybírají ty nejčistší značky na českém trhu. Spojením anglického výrazu „Organic“ a jeho českého překladu „BIO“ vznikl název projektu biOrganica, který se zaměřuje na hledání těch nejčistších a nejúčinnějších značek z celého světa.

Do soutěže jsme s biOrganicou připravili čtyři Inlight Bio cestovní sady v taštičce Deluxe v hodnotě 1895 Kč. Trojice produktů v praktické látkové taštičce se postará o to, aby vaše pleť měla vše, co potřebuje, i pokud jste právě na cestách. Nemusí ji však využívat pouze na cestách, které jsou aktuálně problematičtější než kdy předtím. Skvělým pomocníkem vám budou, i když jste doma a na svou cestu se ještě chystáte. 

Dopřejte si dokonalou péči, ať už jste kdekoliv! Trojice produktů v praktické látkové taštičce obohacená o dva vzorečky úžasných pleťových masek, vatové tamponky a dřevěné špachtle se postará o to, aby vaše pleť měla vše, co potřebuje, ať už jste kdekoliv. Balení byla navržena tak, abyste si je mohli bez obav vzít také na palubu letadla. Praktická sada oblíbených výrobků je ideální volbou i v případě, že se s kosmetikou INLIGHT teprve seznamujete a chcete vyzkoušet, jak na ni vaše pleť bude reagovat.

  • vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé
  • skvělé výsledky u problematické pleti i u těžkých forem
  • produkty malé rodinné firmy sídlící v britském Cornwallu
  • vyrobeny ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury
  • bez parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, syntetických vůní atd.
  • 100% BIO, šetrné k člověku i přírodě, ekologické balení
  • taštička ušitá z organické bavlny a starého lodního plátna

Více naleznete pod tímto odkazem.

Bio čisticí balzám 15 ml – Voňavý čisticí balzám obsahuje výtažky blahodárných bylin, jejichž úkolem je efektivně odvádět povrchové i hloubkové nečistoty a toxiny, upravovat mazotok, zklidňovat projevy problematické kůže a navracet pokožce její přirozené funkce.

Bio květové tonikum 50 ml – Extrémně jemné pleťové tonikum bylo vyvinuto jako doplněk k Bio čisticímu balzámu na pleť Inlight. Tonizační směs obsahující mimo jiné čistý vodní destilát z růže, rmenu římského a levandule je výborná jako základ péče o pleť, udržuje vyvážené pH pokožky, je vhodná i pro tu nejcitlivější pleť.

Bio hloubkově hydratační balzám 7 ml – Nádherně vonící balzám obsahuje raw bambucké máslo a makadamový olej tradičně ceněné pro schopnost intenzivní regenerace pleti. Blahodárné přírodní ingredience bohaté na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty přispívají ke zvýšení elasticity pokožky a pomáhají obnovit její přirozenou rovnováhu tak, aby si sama dokázala udržet co nejvyšší míru hydratace. Výsledkem je krásně vyživená a zářivá pleť. 

Bio Super-food maska 2 ml – Zelený poklad nabitý blahodárnými látkami a bio super–food ingrediencemi obsahuje jemňoulinký pudr z plodů baobabu, který šetrně odstraňuje odumřelé buňky a povrchové nečistoty, „maže“ černé tečky a díky vysokému obsahu vzácných antioxidantů pokožku viditelně omlazuje. 

Bio čokoládová maska 2 ml – Intenzivně vyživující, pečující pleťová maska z bio kakaového prášku nabízí vašim smyslům luxusní zážitek. Za studena lisovaný arganový olej má silně omlazující účinky a poradí si i s poškozenou pletí, růže má schopnost navracet pokožce přirozenou rovnováhu. 

Pravidla soutěže

  • Napište komentář pod soutěžní příspěvek na Instagramu
  • Označte kamarádku, které by se výhra také mohla líbit
  • Sledujte profil @svatbavestodole a @biorganica_cz
  • Můžete se těšit na losování, kde vybereme 4 výherce
  • Losování a vyhlášení výherců proběhne 31.1.2021

Sledujte nás!

Vyhledejte si své vysněné svatební dodavatele!

Mohlo by vás také zajímat

Dub 18
Přidejte se k těm nejlepším na svatebním trhu | Nejnavštěvovanější vyhledávač a sociální sítě

Dobrá zpráva pro všechny dodavatele svatebních služeb a majitele či provozovatele svatebních míst! Pro nevěsty je složité se na současném svatebním trhu zorientovat. Přidejte své služby do výběru toho nejlepšího, co český trh nabízí – nevěsty si Vás pak najdou podle krajů, ve kterých působíte, a dalších kritérií. Vytvořte si jednoduše během několika minut krásný a […]

Pro 15
Kde si objednat ty nejkrásnější květiny na svatbu? | Svatební kytice

Květiny patří k jednomu z nejdůležitějších prvků, které si hosti ze svatby zapamatují. Jsou první a poslední tečkou ve vaší výzdobě. Proto si nevěsty již dlouhou dobu před svatbou lámou hlavu, jaká svatební kytice se jim bude hodit k šatům, zda dát každé družičce květinu či dát květiny pouze maminkám a svědkyni. Jakou barvu by […]

Bře 22
Kde si nechat ušít svatební šaty? Kde koupit svatební šaty? Kde půjčit svatební šaty?

Svatební šaty na míru, návrháři svatebních šatů, svatební šaty bazar, svatební šaty pro plnoštíhlé, těhotenské svatební šaty, boho svatební šaty, jednoduché svatební šaty, svatební šaty prodej, cena svatebních šatů, levné svatební šaty

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář