Site logo

Jak vybrat to nejúžasnější prádlo na svatební den?

Už se nemůžete dočkat dne, kdy si se svým milým řeknete „ANO“, zároveň vás ale děsí, co všechno musíte zařídit? Od obřadu přes hostinu, květiny, prstýnky, šaty, výzdobu, koláčky a další důležité drobnosti až po spodní prádlo pod svatební šaty. Tolik starostí se snad ani nedá zvládnout? Buďte v klidu, vy to zvládnete levou zadní!

Každá žena chce být v tento slavný den nezapomenutelná. Nevěsta je vždy hlavní postavou dne, proto by neměla nic podcenit. Svatební šaty se vybírají nejen podle snů a představ, v potaz je třeba vzít i místo, kde se obřad odehraje ale také tělesné proporce. Svatební kytice by je měla bezvadně doplňovat, stejně tak účes a make-up. Zapomenout ale nesmí ani na luxusní a pohodlné spodní prádlo.

Proč si dát na výběru spodního prádla tolik záležet?

Spodní prádlo nebývá pod šaty vidět, přesto není správné jeho výběr podcenit. Když vám bude velké, budete si ho neustále vytahovat a rovnat, pokud bude příliš malé a bude vás svírat, budete se ošívat. Nic z toho neujde zraku svatebních hostů, vy se nebudete cítit příjemně a můžete z toho být nervózní.

Nevěsta se musí cítit pohodlně, krásně, jedinečně, o svatební noci pak neodolatelně. K tomu přispěje i vhodně vybrané dámské spodní prádlo, které jí zvedne sebevědomí, zdůrazní všechny přednosti, nedostatky zamaskuje. O svatební noci ho pak ocení i novomanžel. Jak by mělo vypadat?

  • Spodní prádlo pod šaty musí být pohodlné, přeci jen v něm strávíte celý den.
  • Mělo by být vyrobené z příjemných a kvalitních materiálů.
  • Důležitý je i luxusní vzhled. Nezapomínejte ani na sexy podvazek.
  • Prádlo by nemělo nikde vyčnívat – pozor hlavně na ramínka podprsenky!
  • Svatební spodní prádlo musí ladit se svatebními šaty. A to jak barvou, tak střihem a typem.
  • Ideální je vsadit na stahovací a bezešvé spodní prádlo.
Zdroj: Pexels.com
Foto: Pavlína Jarošová

Zaměřeno na podprsenku.

Správně vybraná podprsenka je důležitá i pro běžné nošení, pod svatebními šaty to ale platí dvojnásob. Dokáže totiž vytvořit svůdný, plný a neodolatelný dekolt.

Náš tip: Podprsenku pod svatební šaty vybírejte až ve chvíli, kdy budete mít vybrané i šaty. Třeba pod svatební šaty s odhalenými rameny by podprsenka s ramínky nevypadala vůbec dobře, do šatů s holými zády je lepší si nechat všít jen košíčky, pod průhledné šaty je zase ideální krajkové spodní prádlo. S tím, jakou podprsenku vybrat vám jistě poradí v půjčovně svatebních šatů.

 

 

A co spodní kalhotky?

I ty musí být pohodlné, ušité z kvalitních materiálů, ve správné velikosti a ideálně bezešvé. Kromě toho musí ladit s ostatním spodním prádlem. Mezi ty nejoblíbenější patří krajkové kalhotky s nohavičkami, které decentně odkrývají část zadečku a také tanga. Nejdůležitější ale je, abyste se v prádle cítila pohodlně a měla jej ozkoušené, každému sedí něco jiného.

Další důležitou osobou je ženich. Ani ten nesmí výběr spodního prádla podcenit. Příliš volné trenýrky pod úzkými kalhotami nevypadají vůbec dobře, ty úzké zase škrtí. Jak vybrat pánské spodní prádlo, které se hodí i pro takto výjimečný den?

  • Pod oblek a úzké kalhoty jsou nejlepší volbou boxerky, které dokonale přilnou k tělu a nikde tak nevzniknou nevzhledné hrbolky. Navíc jsou pohodlné.
  • Pod košili si vezměte i nátělník, který by měl barevně ladit s boxerkami. Proč je důležitý? Nátělník pohlcuje pot, což nejeden ženich jistě ocení.
  • Nezapomeňte ani na ponožky. Ty by měly být dostatečně dlouhé, aby nebyla vidět holá noha ve chvíli, kdy se posadíte. Mezi nejvhodnější barvy patří černá, modrá a šedá, v případě světlého obleku ale můžete sáhnout i po jiné barvě. Ta by ale měla ladit s odstínem kalhot, případně s odstínem kapesníčku v kapse na saku.

 

Zdroj: Trenýrkárna

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář