Site logo

Soutěž se SMYSSLY o INTENZIVNÍ SÉRUM KYSELINY HYALURONOVÉ v hodnotě 1020 Kč

Sotva skončila poslední soutěž, máme tu novou. Fanoušků přibývá a my jsme proto oslovili SMYSSLY. Tato kosmetika je nám hodně blízká spojením s přírodou. Nejen složením kosmetiky, ale i obaly ukazujícími jejich respekt k přírodě. Tím nám jsou SMYSSLY velmi sympatické a věříme, že budou i našim fanouškům. Jejich produkty jsou na trhu již od roku 2016 a za tu dobu si SMYSSLY vytvořili velkou základnu příznivců. Ono když jednou zkusíte tu pravou kvalitní kosmetiku, již nechcete jinou! 

Kdo jsou SMYSSLY?

Příroda je pro SMYSSLY nekonečným zdrojem inspirace a láska k ní je součástí jejich DNA. Proto ve složení produktů najdete především přírodní složky, jen velmi malé procento není přírodního charakteru. Kosmetika SMYSSLY vychází z vlastních potřeb majitelek, které zastupují dvě generace žen – každou s jinými nároky a požadavky. Za značkou stojí matka s dcerou – Cecílie a Silvie. Souzní, doplňují se a občas to i trošku zaskřípe. Tato spolupráce má zkrátka vše, aby vytvořila kosmetiku, která však není jen značkou. Jsou to zkušenosti, potřeby, očekávaní a kvalita, které od kosmetiky samy majitelky požadují.

Aktuálně v nabídce mají 14 různých přípravků pro péči o pleť. Ingredience volí s velkým důrazem na jejich kvalitu a účinky. Zaměřují se na anti-age care. Víc než věk je u žen zajímá kvalita a potřeby pokožky. Zároveň představili 12 různých přípravků pro péči o tělo. Od mýdel a kvalitních tělových olejů až po masážní kameny. V jejich portfoliu lze nalézt i komplexní výživový doplněk.

Co nás zaujalo hned na první pohled je i obalový materiál. SMYSSLY používají sklo, bambusové dřevo, odpadové dřevo a kůži, látkové obaly. Produkty tedy lahodí nejen pleti, ale i oku a přírodě.

Výhrou je 3x INTENZIVNÍ SÉRUM KYSELINY HYALURONOVÉ 1%

Do soutěže nám SMYSSLY věnovali 3 výhry, tedy budeme losovat 3 výherce ze soutěžících, kteří splní všechny níže uvedené podmínky. A co je vlastně tou slibovanou výhrou? Jedná se o INTENZIVNÍ SÉRUM KYSELINY HYALURONOVÉ 1%

Toto sérum je základním produktem v péči o každou pleť. Zabraňuje dehydrataci a je vysoce účinným prostředkem ke snížení tvorby vrásek. Obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové s dlouhým a krátkým řetězcem a poskytuje intenzivní hydrataci nejen na povrchu pokožky, ale i v jejích hlubších vrstvách. Pleť je ve výsledku pevnější, svěží a rozjasněná. Sérum obsahuje optimální koncentraci nízkomolekulárních a středně velkých molekul kyseliny hyaluronové. Poskytuje okamžitou hydrataci na povrchu pleti a i v její hlubší vrstvě. Kyselina hyaluronová s nízkou molekulovou hmotností proniká do hlubších vrstev pokožky a zanechává pokožku dlouhodobě pevnější, svěží a viditelně jasnější. Molekuly s vyšší hmotností mají téměř okamžitý účinek a poskytují intenzivní hydrataci povrchových vrstev pleti. Sérum je pro všechny typy pleti věku do 40.  Doporučuje se používat i na krk či dekolt.

Informace o samotné aplikaci a složení naleznete zde.

Sama spolumajitelka Cecílie o séru říká: “Sérum kyseliny hyaluronové je absolutním základem v péči o každou pleť. Do dehydratovaných buněk nemají šanci proniknout aktivní složky kosmetiky, proto je nevyhnutné nejprve buňkám pleti dodat vláhu a až následně jí dopřát další kvalitní péči.”

Pravidla soutěže

Napište komentář pod soutěžní příspěvek na Instagramu.

Označte kamarádku, které by se výhra také mohla líbit.

Sledujte profil @svatbavestodole a @smyssly

Můžete se těšit na losování, kde vybereme 3 výherce.

Losování a vyhlášení výherců proběhne 28.2.2021.

Kde se dá kosmetika SMYSSLY zakoupit?

Sledujte nás!

Vyhledejte si své vysněné svatební dodavatele!

Mohlo by vás také zajímat

Dub 18
Přidejte se k těm nejlepším na svatebním trhu | Nejnavštěvovanější vyhledávač a sociální sítě

Dobrá zpráva pro všechny dodavatele svatebních služeb a majitele či provozovatele svatebních míst! Pro nevěsty je složité se na současném svatebním trhu zorientovat. Přidejte své služby do výběru toho nejlepšího, co český trh nabízí – nevěsty si Vás pak najdou podle krajů, ve kterých působíte, a dalších kritérií. Vytvořte si jednoduše během několika minut krásný a […]

Pro 15
Kde si objednat ty nejkrásnější květiny na svatbu? | Svatební kytice

Květiny patří k jednomu z nejdůležitějších prvků, které si hosti ze svatby zapamatují. Jsou první a poslední tečkou ve vaší výzdobě. Proto si nevěsty již dlouhou dobu před svatbou lámou hlavu, jaká svatební kytice se jim bude hodit k šatům, zda dát každé družičce květinu či dát květiny pouze maminkám a svědkyni. Jakou barvu by […]

Bře 22
Kde si nechat ušít svatební šaty? Kde koupit svatební šaty? Kde půjčit svatební šaty?

Svatební šaty na míru, návrháři svatebních šatů, svatební šaty bazar, svatební šaty pro plnoštíhlé, těhotenské svatební šaty, boho svatební šaty, jednoduché svatební šaty, svatební šaty prodej, cena svatebních šatů, levné svatební šaty

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář