Site logo

Soutěž o svatební tiskoviny

Zářijovou soutěž jsme zaměřili na svatební tiskoviny. Jsou totiž jednou z věcí, která provází celou svatbu a dodává jí jednotný nádech. Nejlepší je pokud vám dodavatel nabídne originální grafiku, přesně dle Vašich představ. A co všechno mohou být tiskoviny? Začínáme od pozvánek, pokračujeme přes jmenovky, svatební program, zasedací pořádek, menu, kapesníčky na slzy štěstí, ale mohou to být i dary pro svatební hosty nebo cokoliv co Vás napadne. Partneři naší soutěže jsou styloví grafici a výrobci tiskovin, kteří do soutěže dodali různé formy výhry, viz níže.

Soutěžní otázka zní:

Jaký styl svatby a barvu/y si představujete? (můžete ukázat i formou fotky)

  1. Odpovězte na soutěžní otázku do komentáře, pod soutěžní příspěvek na FB
  2.  Sdílejte soutěžní příspěvek
  3. Staňte se fanouškem naší facebookové stránky
* V komentáři můžete zmínit, jakou výhru byste upřednostnili.

Nejen na přání

S láskou vyrábím svatební oznámení na přání snoubenců. Do stejného stylu vyrobím pozvánky ke stolu, program, menu, zasedací pořádek, jmenovky na stůl, dekorační cedule, kapesníky na slzy štěstí, prskavky, jmenovky. U mně si můžete být jistí individuálním přístupem, kvalitním zpracováním a včasným dodáním. Můžete vyhrát 20% slevu na výrobu svatebních oznámení, poukaz na výrobu svatebního programu nebo poukaz na výrobu zasedacího pořádku.

Mrkněte na Facebook či Instagram

Creative Touch

Olexandra Vejmělková se věnuje grafickému designu a navrhne Vám svatební identitu. Své návrhy pak také realizuje a vždy svým klientům vytvoří tiskoviny dle jejich přání na míru. Olexandra říká, že detaily v podobě svatební grafiky jsou velice důležité, protože se pak na Vaší svatbě cítí každý vítaný a očekávaný. Od svatební pozvánky v jejich schránce, přes jmenovku na svatební tabuli, po dáreček s věnováním. Do soutěže věnuje vytvoření celé svatebni grafiky: pozvánka, jmenovky, nálepky, menu, uvítaci cedule, zasedací pořádek – vše na míru, bez tisku (jen grafika bez tisku).

Pro více informací mrkněte na její Facebook

či Instagram

Holka na svatbu

Jsem prostě Holka na svatbu. Ta holka, která si vyslechne představy o vašem Dni Es a kreativně je přetransformuje do něčeho jedinečného a šitého přímo na míru. Do soutěže věnuji VYTVOŘENÍ SVATEBNÍ IDENTITY ZDARMA – čili idea, která by začínala vytvořením osobitého monogramu snoubenců a vytvoření stylu tiskovin. Součástí je také návrh svatebního oznámení, pozvánek atd. Dále zpracuju i další tiskoviny: jmenovky, poděkování, uvítání, harmonogram, menu a další doplňky. Výhra je v hodnotě cca 1500Kč. Výherce si pak zaplatí pouze realizaci (tisk a kompletaci). Nemám žádné vzorníky, vše tvořím originální, na míru ženichovi a nevěstě.

Pro více informací mrkněte na www.holkanasvatbu.cz

nebo Facebook.

Psaní by M

Psaní by M začalo zhruba před rokem a půl, kdy jsem byla na prvním kurzu krasopísma a od té doby píšu. Po pár měsících tréningu již zdobilo moje písmo první svatbu. Nejraději popisuji velké cedule, skla a zrcadla. Napíšu ale také jmenovky, zápichy a další drobnosti, které svatbu doladí a ozdobí. Do soutěže věnuji ručně psané jmenovky, ručně nadepsanou knihu hostů nebo váš příbeh do rámečku.

Více informací najdete na Instagramu

Soutěž poběží až do konce září, kdy vylosujeme výherce. Výherce vyhlasíme na Facebooku, proto jej nezapomeňte sledovat! Držíme palce ať se štěstí usměje právě na Vás:-)

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář