Site logo

Svatební výzva na oslavu 1000 fanoušků

Máme velikou radost, že nám fandíte a přibýváte tak rychle. Za odměnu jsme se rozhodli vyhlásit svatební výzvu. A co taková svatební výzva obnáší? Je to jednoduché. Pošlete nám vaší párovou fotku – třeba tu nejoblíbenější, nebo nejvtipnější, jednoduše takovou, která získá nejvíce „lajků“. Ty páry, které budou mít „lajků“ nejvíce získají ceny od partnerů naší soutěže. Přesná pravidla a ceny najdete níže.

 
  1. Zašlete nám svou párovou fotku na email: info@svatba-ve-stodole.cz
  2. S fotkou pošlete i kraj ze kterého pocházíte, nebo kde plánujete svatbu + co byste rádi vyhráli*
  3. Sdílejte facebookový příspěvek o svatební výzvě
  4. My vaše fotky zveřejníme v albu na Facebooku
  5. Vy můžete fotku s výzvou sdílet, abyste získali co nejvíce „lajků“
* Napište klidně všechny ceny, které byste rádi vyhráli (abyste náhodou nevyhráli to, co nechcete:))

Dron projekt

Dron Projekt je profesionální tým pilotůdronů, který ve spolupráci s Vaším svatebním fotografem či kameramanem zachytí váš jedinečný den z netradiční perspektivy.

Vyhrát můžete 50% slevu na veškeré jejich služby týkající se letu a natáčení/fotografování pomocí dronu. Platí pro území ČR, do konce roku 2019.

Více informací najdete na jejich Facebooku nebo Instagramu

Meraki production

Jsme mladá a kreativní svatební video produkce. Ke každé svatbě přistupujeme individuálně a snažíme se co nejlépe zachytit její atmosféru. Našim cílem je přirozenost. Snažíme se k natáčení přistupovat filmově.

Můžete vyhrát 20% slevu na vybraný produkt : 

1. Svatební klip 2. Svatební klip + video”co se nevešlo” + záznam z obřadu 3. Svatební klip + dlouhé video (cca 20 min) + záznam obřadu. (Určené pro svatby 2019, pro tento rok mají volné jen některé termíny)

Více info na jejich Facebooku nabo Instagramu

Neprobylická stodola

Jako svatební stodola cítítme povinnost zapojit se k akci svatby ve stodole. Jsme trošku jiní než ostatní, nemáme nasmlouvané dodavatele, tudíž si k nám můžete dovézt cokoliv vlastního. Děláme to hlavně pro radost.

Můžete vyhrát slevu 30% slevu na svatební koordinaci v Neprobylické stodole, 50% na řijnové svatby.

Více informací najdete na jejich Facebooku nebo Instagramu

Woodeness

Woodness vyrábí dřevěné dekorace na vaše přání. Naší nejoblíbenější surovinou je čisté dřevo, ale umíme pracovat i s papírem, sklem a látkou. Nejraději tvoříme svatební dekorace, které jsou plné lásky, dobra a velkého odhodlání. Každý náš výrobek je zpracován ručně a dáváme si záležet na každičkém jeho detailu.
Vyhrát můžete výrobu dřevěné dekorace dle vašeho přání v hodnotě 500 Kč
 

Více info najdete na jejich Facebooku nebo Instagram

Světelné lahve

Naše společnost vznikla vlastně náhodou a tou byla příprava mé vlastní svatby kterou jsem dekorovaná do přírodních barev. A tam jsem si také zvolila jako dekoraci na naše stoly Právě tyto lahve které jsem sama vyrobila. A náhodou jsem je dala na jednu facebookovou stránku kde mi je všichni moc chválili A byl o ně veliký ale opravdu veliký zájem . No a tak jsem je začala pomalu vyrábět na zakázku. Postupně jsem přidávala různé typy lahví i světélek. Naše lahve najdete nejen na svatbách, ale i v různých restauracích ateliérech a fotografů. Hodně lidí si našel a hned tak je Objednává jen jako dekorace domů či na terasy a pergoly jelikož děláme i závěsné lahve.

Vyhrát můžete 30% slevu na nákup výrobků.

Více info najdete na jejich Facebooku nebo Instagramu

Instantne.cz

Půjčovna a dílna pro instatntní fotoaparáty. Kromě půjčování polarodidů (instaxu) na svatby, vyrábíme svá vlastní dřevěná fotoalba. Dbáme při tom na kvalitu výrobků a jednoduchý moderní design. 

Vyhrát můžete výpůjčku Instaxu Wide s 30fotkami na celý výkend v hodnotě 990Kč.

Více info o firmě najdete na jejich Instagramu

„Lajky“ pro své fotky se snažte sbírat co nejrychleji, protože nebudeme vyhlašovat termín ukončení výzvy! Sledujte nás na Facebooku i Instagramu kde se o ukončení hlasování dozvíte 24h předem. 

Komentáře

  • Zatím zde nejsou žádné komentáře.
  • Přidat komentář