Site logo

Svatební Inspirace – Editoriál Emerald wedding

Protože svatební inspirace není nikdy dost, připravili jsme pro Vás ve spolupráci s nejlepšími svatebními dodavateli inspirativní sametovo smaragdový editoriál. Výsledek můžete posoudit sami a budeme určitě rádi za váš komentář. Ráda bych vám ale představila tyto úžasné dodavatele jednotlivě, protože se nám s nimi skvěle pracovalo. Sedli jsme si i jako lidé, což se na výsledcích editoriálu určitě podepsalo. Říkám to proto, že vám ve váš svatební den opravdu pomohou a vytvoří příjemnou a přátelskou atmosféru. A proto bych vám nevěstám chtěla všechny tyto parádní dodavatele přiblížit a doporučit!

Zaslíbení Lásce – Lucie Hauzner

Celkový koncept zastřešovala Lucka dekoratérka a svatební „blázen“ v tom nejlepším slova smyslu. Pro mě naprosto ideální člověk pro organizaci svatby – má totiž nadhled, představivost a neotřelé nápady. Mám ráda přímé jednání a to se mi od Lucky dostávalo. Nebála se trochy extravagance a zkombinovala prvky, které spolu krásně ladili. Měla sebou dokonce malinkou dcerku, kterou při přípravách editoriálu nosila v nosítku, ani to však neovlivnilo její profesionální přístup. 

Můžete jí oslovit třeba na Facebooku

Sabina Povolná – Fotografka

Se Sabinou jsem měla tu čest být v kontaktu už před editoriálem a už když jsem o něm začala přemýšlet. Sabča byla jasná volba. Je to profesionálka každým coulem, fotografování miluje a do každé fotky dá kus sebe. Pokud si jí pozvete na svou svatbu, bude to to nejlepší rozhodnutí, jaké uděláte. Právě fotografie jsou jednou z věcí, která vám zůstane navždy, proto je to jedna z nejdůležitějších věcí, kterou byste si měli pořádně rozmyslet. Sabi fotí z krásných úhlů, má cit pro detail a celkový koncept fotografie. Nejen že krásně fotí, ale je také velice ochotná a při přípravách editoriálu s námi řešila všechny důležité otázky a problémy, které vyvstávaly.

Více informací o její práci třeba na jejím Instagramu

TenDen kvítka – Monika Vejmělková

Úžasná a dle mého názoru vždy pozitivně naladěná Monča vám rozhodně rozsvítí Váš den D. Mlaďoučká žena, která ale moc dobře ví, co dělá. Vymyslí Vám originální květinovou výzdobu a přizpůsobí se všem vašim požadavkům. Při tvorbě editoriálu jsme měli spoustu požadavků a nápadů na květinové dekorace – pro Monču nebylo nic problém. Při samotném zdobení a připravování místa byla usměvavá, příjemná a editoriálu dodala na něžnosti a originalitě. Za Mončou se ale skrývá ještě jedna profese a tou je fotografování – nevím co jí jde lépe. Fotí krásně a při editoriálu zastala roli 2. fotografky, zachytila nám tak jiné úhly, post úpravu fotografií a také nějaké krásné backstage vzpomínky. 

Určitě mrkněte jak na její Instagram s kytičkama tak na Instagram s fotečkama – kde funguje pod pseudonymem OkaMžiky🙂

Czech Make-up House 

Sabina Bibi Škodová, Martina Borecká

A co by to bylo za focení bez krásné vizáže a vlasů! Vše v jednom nám zařídily tyto dvě ženy, které fungují pod konceptem Czech Make-up house. Musím ocenit naprosto profesionální přístup na místě, kde neměly ideální podmínky. Přijely za námi z daleka, perfektně nalíčily a učesaly 3 družičky a nevěstu. Byly s námi však po čas celého editoriálu, a upravovaly modelkám make-up i vlasy. 

Czech Make-up house je opravdu profesionální agentura věnující se jak nevěstám a maturantkám tak přípravám modelů a modelek na profesionální focení či natáčení. To šlo na jejich práci vidět – koncept celkové vizáže modelek ladily dopředu dle zadaných kriterií, prostoru, dekorací atd.! Nejen, že odvedly dokonale svou práci, byly navíc moc příjemné a doplnily skvělou atmosféru celého focení.

 Mohu je tedy vřele doporučit všem nevěstám! Více info třeba na jejich Instagramu

Creative Touch

Sašku z Creative Touch jsme oslovili na základě doporučení Lucky ze Zaslíbení lásce. Spolupráce se nám opět velice osvědčila. Originální tiskoviny – neotřele na plexisklech – budou pro příští rok velkým trendem a Saška s tím neměla žádný problém. Tiskoviny byly vyrobené precizně, krásně a konceptu opět dodaly na originálitě. Pokud přemýšlíte, kdo by vám svatební tiskoviny mohl vyrobit, rozhodně oslovte Creative touch. Saška je grafik každým coulem a navrhne vám originální řešení na míru a navíc přidá ochotný a přátelský přístup. Velmi oceňujeme její vstřícné jednání! 

Více informací naleznete třeba na jejím Instagramu

Krasobrány

Kdo se trochu pohybuje ve svatbách, Krasobrány skoro jistě zná. Jsou to originální přenosné brány, které si na svou svatbu můžete vypůjčit. 

Slečny, které mají celý koncept pod palcem, jsou navíc velice milé a neměli jsme při jednání s nimi žádný problém. Ba naopak dočkali jsme jednání vstřícného – především při domlouvání termínu vyzvednutí (kdy jsme se opozdili). Za to jim moc děkujeme. Brány jsou masivní a kvalitně vyrobené, skládání je pak velice jednoduché – propůjčí vám k tomu i nářadíčko. 

Pokud tedy o nějaké originální bráně přemýšlíte, Krasobrány jsou pro vás jasnou volbou! Více informací třeba na jejich Instagramu.

Meraki Production

Parádní tým, který připravuje svatební videa. My jsme konkrétně o Pavlovi (kameramanovi) vůbec nevěděli, byl velice nenápadný a milý. Podívejte se na tu nádheru, kterou jeho kolegyně Karolína Víchová sestříhala a celkově doladila do konečného výsledku. Meraki tým určitě vřele doporučuji – profesionální a vstřícný přístup!

Více informací o nich třeba na Facebooku

Salon Le Monika

Tento svatební salon jistě každý zná, nemohli jsme jej však z našeho editoriálu vynechat. Jejich boho šaty jsou prostě neskutečné a do našeho editoriálu skvěle zapadly. Jednání majitelky bylo velice vstřícné a při samotném zkoušení šatů nám byla slečna asistentka ze salonu po celou dobu nápomocná. Navíc nám nastala komplikace s příjezdem modelky na zkoušení – nebyl problém ho pak posunout na následující den. Moc děkujeme za spolupráci a salon určitě doporučujeme všem nevěstám. Více informací a kolekce najdete na jejich webu

Družičkování

Originální družičkovské šaty, které nemají v ČR konkurenci. Dostali jsme k dispozici hned několik odstínů a střihů šatů a všechny byly dech beroucí. Příjemný materiál a střihy – vše vypadalo na modelkách opravdu krásně. Můžete si navíc nechat ušit šaty na míru a vybrat si i jakýkoliv odstín barvy. Družičkování rozhodně doporučujeme! Více informací třeba na jejich Facebooku

Salon č.4

Oblek ze salonu jsme ladili na poslední chvíli, tedy v den focení. Ani to nebyl žádný problém. Vstřícně nás nechali oblek vyzkoušet a doporučili nám právě ten který se hodil jak k ženichovi tak k celému konceptu. Pak Vaculík se nám velice ochotně věnoval, oblek navíc šel sám připravit a na místo focení osobně dovezl. Moc děkujeme a všem doporučujeme tyto kvalitní originální obleky – které si navíc můžete nechat ušit na míru!

Informace ke světlému obleku:

Cena 23.990 vč.DPH

Materiál: italská mercerovaná bavlna, Carnet.it, podšívka viskóza

Více informací najdete třeba na jejich Facebooku

27JEWELRY

Krásné šperky pro krásné příležitosti. Ochotně nám zapůjčili zásnubní a snubní prsteny, které krásně doladily celé focení. Prsteny jsou originální a můžeme všem nevěstám jedině doporučit.

Více info o nich najdete třeba na jejich webu

Meg Dobroty

Pokud si od Magdy objednáte dorty či sweet bar na svou svatbu, rozhodně uděláte dobře. její sladkosti jsou krásné a dobré. I když měla zdravotní problémy a spoustu jiných zakázek. Věnovala se i sweet baru na náš editoriál a za to jí moc děkujeme! Rozhodně mrkněte na její práci třeba na Instagramu

Tetovačky

Skvělý nápad – jednorázové tetovačky, kterými se můžete ozdobit nejen vy ale i vaši svatebčané. Tetovačky si můžete objednat na míru a zabavit tak své hosty. Aplikace je velice jednoduchá a výsledný efekt krásný stylový a vydrží! 

 

Moc děkujeme a doporučujeme. Mrknout na další tetovačky můžete na jejich Instagramu.

Kromě výše uvedených dodavatelů musím zmínit také lokaci a tou byl Wedding Park Brno – moc se mi líbí prostory, které mají historii a jsou využity pro moderní koncept, místo toho aby chátraly. Wedding park vznikl v prostorách bývalého nádraží v Brně – proto zde najdete industriální a historické prvky, které s editoriálem pěkně ladily. Jednání majitelů bylo skvělé. Tento prostor jsme zamlouvali opravdu na poslední chvíli, a i když měli majitelé několik dní před focením nejnáročnější akci roku, místo nám propůjčili. Také bych chtěla poděkovat NFCP Rental Equipment – půjčovna nábytku – díky nim jsme měli na focení originální židle, příbory, koberec, stolky nebo křeslo. Vše jsme domlouvali den před focením, a ještě ráno před vyzvednutím nebyl problém další kousky přiobjednat. Všem tuto půjčovnu vřele doporučuji!

Koncept: Zaslíbení lásce – Lucie Hauzner ; Foto: Sabina Povolná – Fotografka ; Květiny: TenDen kvítka.dekor – Monika Vejmělková ; Tiskoviny: Creative Touch ; Sladké: Meg Dobroty ; Šaty nevěsta: Salon Le Monika ; Šaty družičky: Družičkování ; Šperky: 27JEWELRY ; Video: MerakiProductionCZ ; Tetování: Tetovačky ; Nábytek a doplňky: NFCP Rental Equipment ; Oblek ženich (světlý): Salon č.4 ; MUAH: Czech Make-up HouseSabina Bibi Škodová ; Martina Borecká ; Brány: Krasobrány ; Lokace: Wedding Park Brno

Komentáře

  • Adéla Čapková
    18.3.2021 So 16:38

    Dobrý den,

    měla bych prosbu. Kde jste sehnali potahy na stůl a z jaké látky jsou? Budu ladit svatbu do esmerald barvy a nemohu nikde sehnat hezkou barvu ať už třeba šifon. Tato u vás se mi velmi líbí.

    Děkuji moc a přeji hezký den
    Čapková Adéla

Přidat komentář